Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi cap de listă la europarlamentare al Alianţei DA

Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, marţi, că Alianţa Dreptate şi Adevăr, formată din FC şi PNŢCD, va avea liste comune la europarlamentare, iar el ar putea fi cap de listă.

352 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi cap de listă la europarlamentare al Alianţei DA

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Mihai Răzvan Ungureanu a spus, într-o conferinţă de presă, că aceasta este varianta care se discută în interiorul alianţei.

"Există o discuţie în partid dacă în calitate de preşedinte al partidului ar trebui sau nu să deschid lista la europarlamentare, urmând ca după vot să mă retrag făcând loc celui care se află pe locul secund", a adăugat Ungureanu.

Alegerile pentru Parlamentul European urmează să aibă loc în mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici