Mihai Răzvan Ungureanu, despre sacrificii în politică: Împărtăşim cu colegii la cafea mici reproşuri venite la ore târzii

Liderul ICCD, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, ce sacrificii a făcut în ultima vreme pentru a se dedica politicii, Ungureanu răspunzând că el şi colegii săi îşi împărtăşesc dimineaţa, la cafea, "micile reproşuri" pe care le primesc la "ore târzii în noapte".

641 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu, despre sacrificii în politică: Împărtăşim cu colegii la cafea mici reproşuri venite la ore târzii

Mihai Răzvan Ungureanu, despre sacrificii în politică: Împărtăşim cu colegii la cafea mici reproşuri venite la ore târzii (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Întrebat despre sacrificiile pe care le-a făcut în ultimele săptămâni pentru a se implica în politică, Ungureanu a răspuns că nu ar fi cinstit să vorbească despre sacrificiile sale, având în vedere că toţi colegii săi din ICCD au o activitate intensă.

"Toţi am abandonat vacanţele, toţi ajungem acasă la ore târzii în noapte. Cu toţii dimineaţa, la cafea, ne împărtăşim micile reproşuri pe care le primim la ore târzii în noapte", a adăugat Ungureanu zâmbind.

El a mai spus însă că au pornit cu gândul că merg pe un drum lung la capătul căruia să obţine o victorie, iar victoriile se obţin greu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici