Mihai Tănăsescu îl susţine pe Miron Mitrea la conducerea PSD

Reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu, fost membru PSD, a declarat, joi, că îl susţine pe Miron Mitrea în cursa pentru conducerea PSD.

30 afișări
Imaginea articolului Mihai Tănăsescu îl susţine pe Miron Mitrea la conducerea PSD

Mihai Tănăsescu îl susţine pe Miron Mitrea la conducerea PSD (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Mitrea a venit la mine şi m-a întrebat dacă îl susţin. I-am răspuns, după ce i-am pus trei condiţii: să fie un bun român, ca prin politicile partidului să fie o politică proactivă, constructivă, să aibă grijă de cei cu care va intra în colaboare şi să fie credibil şi să facă o echipă performantă", a răspuns Tănăsescu, la o întrebare a ziariştilor.

El a adăugat că orice candidat i-ar fi cerut să îl susţină i-ar fi pus aceleaşi condiţii.

"În momentul de faţă, cel mai important este să ducem la îndeplinire acordul cu FMI. Sunt alături de colegii mei şi, în momentul în care voi termina mandatul, este posibil să fac acest pas", a răspuns Tănăsescu la întrebarea dacă se întoarce în PSD.

Miron Mitrea şi-a anunţat candidatura pentru şefia PSD. Alţi posibili candidaţi pentru alegerile care vor avea loc la Congresul din 20 februarie sunt Cristian Diaconescu, Mircea Geoană, Adrian Năstase şi Andrei Alexandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici