Mihai Voicu: Aştept motivaţia Curţii Constituţionale, detaliile deciziilor sale sunt întotdeauna altele decât anunţul

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că aşteaptă motivaţia sau o poziţie oficială din partea Curţii Constituţionale privind reprezentarea României la Consiliul European, pentru că "detaliile sunt întotdeauna altele".

253 afișări
Imaginea articolului Mihai Voicu: Aştept motivaţia Curţii Constituţionale, detaliile deciziilor sale sunt întotdeauna altele decât anunţul

Mihai Voicu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Până la urmă, întotdeauna, la Curtea Constituţională, anunţul este unul foarte sec dar detaliile sunt întotdeauna altele, ca şi în chestiunrea cu banii luaţi primăriilor. Eu, personal, aş vrea să aştept motivele acestei decizii", a spus Mihai Voicu.

El a precizat că este "prudent" şi preferă să aştepte un document sau o declaraţie oficială, de presă, a reprezentanţilor CC, pe acest subiect.

Întrebat dacă premierul va merge la Bruxelles, la Consiliul European, în aceste condiţii, Mihai Voicu a spus că nu ştie şi că reprezentanţii Guvernului au aceste amănunte.

Curtea Constituţională a decis, miercuri, cu majoritate de voturi, că preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului, această atribuţie putând fi delegată de către acesta, în mod expres, primului-ministru.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după decizia Curţii Constituţionale, că va merge, "evident", la Bruxelles, la Consiliul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici