Ministrul Educaţiei a anunţat cum se va desfăşura ziua de 8 Martie în şcoli

Ziua de 8 Martie se va desfăşura normal, la fel ca şi cea de 1 Martie, a anunţat, luni seara, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

1167 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei a anunţat cum se va desfăşura ziua de 8 Martie în şcoli

Ministrul Educaţiei a anunţat cum se va desfăşura ziua de 8 Martie în şcoli

Sorin Cîmpeanu a spus, la Digi 24, că ziua de 1 Martie s-a desfăşurat normal în şcolile din România şi s-a făcut tot posibilul pentru evitarea interacţiunii.

„Din această perspectivă (astăzi – n.r.) a fost o situaţie de normalitate şi, din datele pe care le avem, s-a făcut tot posibilul pentru evitarea interacţiunilor generate de această zi mai specială. Nu cred că s-au întâmplat, nu avem cunoştinţă să se fi întâmplat lucruri deosebite într-o zi specială”, a spus ministrul Educaţiei.

Întrebat dacă ia în calcul modificări pentru ziua de 8 Martie, Sorin Cîmpeanu a spus că nu are motiv.

„Nu avem motive, nici semnale, nici solicitări pentru modificări pentru 8 Martie”, a răspuns Sorin Cîmpeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici