Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a înscris în PNL, filiala Sector 6

  • Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, Filiala Sector 6, anunţă, joi, primarul Ciprian Ciucu.
  • „A fost o opţiune absolut firească”, afirmă Deca.
196 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a înscris în PNL, filiala Sector 6

Sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu

„Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, este membru cu drepturi depline. Demitarul s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, Filiala Sector 6. Aceasta a fost întâmpinată de Ciprian Ciucu, fostul preşedinte al PNL Bucureşti, la sediul PNL Sector 6, dar şi de către o parte dintre colegi”, potrivit unui comunicat de presă.

„Bine aţi venit! Ne bucurăm că avem la PNL Sector 6 un coleg de rangul dumneavoastră şi sunt convins că vom face împreună lucruri bune pentru partea de Vest a oraşului nostru”, i-a transmis Ciprian Ciucu ministrului Educaţiei, Ligia Deca.

„A fost o opţiune absolut firească şi mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educaţională. Pe lângă faptul că locuiesc în Sectorul 6, PNL Sector 6 a fost leadership-ul partidului. Se vede buna gospodărire şi prezenţa PNL-ului în sector. A fost o opţiune absolut firească şi mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educaţională. Ştiu că avem şcoli în construcţie cu Banca Mondială, avem unităţi de învăţământ care se reabilitează pe fonduri europene. Este important să ajutăm cât putem comunitatea”, a declarat ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici