Ministrul Educaţiei va candida pentru un un post de deputat

Ministrul Educaţiei, Anton Anton, va candida pentru un post de deputat, în Timiş, şi ar putea lua locul fostului candidat PNL la şefia CJ Timiş, Viorel Coifan, care a spus că dacă va fi scos de pe liste, ar putea candida ca independent.

18 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei va candida pentru un un post de deputat

Ministrul Educaţiei va candida pentru un un post de deputat (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Adrian Cioroianu, a declarat, marţi, că Viorel Coifan ar putea fi mutat într-un alt colegiu.

"Candidatura ministrului Anton Anton în Timiş a fost o decizie pe care a luat-o Biroul Permanent Central. Nu s-a decis eliminarea lui Viorel Coifan, în zilele următoare vom avea o discuţie pentru a stabili poziţia lui Viorel Coifan şi vom definitiva şi listele", a spus Adrian Cioroianu.

Pe de altă parte, Viorel Coifan a declarat că dacă va fi scos de pe listele PNL ar putea candida ca independent.

"Au mai fost o dată discuţii despre eliminarea mea de pe listele PNL şi am spus încă de atunci că s-ar putea să candidez ca independent. Am în vedere în continuare această opţiune. Dar până acum nu am fost anunţat oficial că aş fi fost înlocuit de alt candidat”, a spus Viorel Coifan.

Prima dată s-a propus înlocuirea lui Coifan cu Nicolae Robu, pentru care s-a eliberat un colegiu după ce a renunţat la candidatură Adrian Cioroianu.

Viorel Coifan a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în alegerile locale, şi mizează că dacă atunci a obţinut un rezultat bun, când a fost votat uninominal, ar putea şi la alegerile parlamentare să aibă şanse reale pentru Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici