Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Atilla, după incendiu: „Pe partea medicală, spitalul din Constanţa a remediat problemele descoperite”

Ministrul interimar al Sănătăţii Cseke Atilla a declarat că în ceea ce priveşte partea medicală, spitalul din Constanţa a remediat problemele descoperite în urma controalelor derulate în toată ţara după tragedia de la Piatra Neamţ.

533 afișări
Imaginea articolului Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Atilla, după incendiu: „Pe partea medicală, spitalul din Constanţa a remediat problemele descoperite”

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Atilla, după incendiu: „Pe partea medicală, spitalul din Constanţa a remediat problemele descoperite”

Cseke Atilla a spus, vineri, că în urma controalelor desfăşurate în toată ţara după tragedia de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, la spitalul din Constanţa au fost dispuse două măsuri. Ambele au fost rezolvate în luna august şi vizează achiziţionarea unor echipamente medicale, a explicat ministrul Sănătăţii.

În ceea ce priveşte implementarea măsurilor privind securitatea, Cseke Atilla a anunţat că aşteaptă rezultatele anchetei ISU. Şi următoarele măsuri vor fi stabilite în funcţie de ancheta pompierilor.

„Trebuie să aşteptăm să aflăm cauza incendiului, măsurile trebuie corelate cu cauza”, a declarat Cseke Atilla.

Ministrul Sănătăţii le-a promis rudelor celor decedaţi că se va face o anchetă completă.

„Nu pot să le transmit decât condoleanţe şi că se va face o analiză la sânge şi în funcţie de rezultate vor fi luate măsuri”, a precizat ministrul interimar al Sănătăţii.

Nouă oameni au murit vineri în incendiul din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Flăcările au izbucnit în secţia ATI şi ulterior tot spitalul a fost evacuat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici