Mircea Geoană a vizitat cortul PDL de la Huta Certeze

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a plecat, duminică după-amiază, de la Huta Certeze, unde a participat la Sâmbra Oilor, însă s-a oprit, înainte de plecare, pe la cortul PDL, pentru a-i saluta pe cei prezenţi acolo, liderul PSD îndreptându-se apoi spre Maramureş.

23 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană a vizitat cortul PDL de la Huta Certeze

Mircea Geoană a vizitat cortul PDL de la Huta Certeze (Imagine: Mediafax Foto)

Mircea Geoană a trecut pe la cortul PDL, unde a dat mâna cu oamenii prezenţi acolo şi a băut cu ei un pahar de pălincă.

Ulterior, Geoană a făcut o baie de mulţime, iar apoi a plecat, însoţit de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi de cel al Mediului, Nicolae Nemirschi, spre judeţul Maramureş, unde urmează să viziteze o fabrică de lapte, să participe la o masă câmpenească, apoi la o şedinţă cu lideri PSD şi aleşi locali din Maramureş şi se va întâlni cu reprezentanţi ai Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului.

Liderul PSD, Mircea Geoană, şi miniştrii Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi Mediului, Nicolae Nemirschi, au participat, duminică, la Huta Certeze, la Sâmbra Oilor, o serbare câmpenească la care au luat parte şi Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici