Mircea Geoană, subiect de glume pentru CNN - VIDEO

Mircea Geoană, care l-a acuzat pe parapsihologul Aliodor Manolea că l-ar fi urmărit în timpul unei dezbateri din campania prezidenţială, ar fi trebuit poate să mănânce mai mult usturoi, conform unei recomandări ironice făcute de prezentatoarea emisiunii Politcal Mann, de la CNN.

74 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană, subiect de glume pentru CNN - VIDEO

Mircea Geoană, subiect de glume pentru CNN (Imagine: PSD)

Jurnalista de la CNN a afirmat că, "în ţara lui Dracula şi a deochiului", candidatul învins la alegerile îl acuză pe parapsihologul Aliodor Manolea pentru pierderea alegerilor.

Conform înregistrării postate pe site-ul CNN la 30 ianuarie, cu prezentarea "de la vise la coşmaruri", fostul candidat la prezidenţialele din România, Mircea Geoană a susţinut că Manolea, "misticul modern" l-a urmărit şi i-a făcut farmece în timpul unei dezbateri politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici