Mircea Toader: Plângerea penală cu care mă ameninţă Tăriceanu, un joc mediatic

Deputatul PDL Mircea Toader afirmă că plângerea penală pentru afirmaţii calomnioase cu care îl ameninţă fostul premier Călin Popescu Tăriceanu reprezintă doar un "joc mediatic".

157 afișări
Imaginea articolului Mircea Toader: Plângerea penală cu care mă ameninţă Tăriceanu, un joc mediatic

Mircea Toader: Plângerea penală cu care mă ameninţă Tăriceanu, un joc mediatic (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Plângerea domnului Tăriceanu este doar un joc mediatic. Dumnealui a declarat că nu are nimic de ascuns în cazul Sterling şi, dacă se va dovedi că nu a avut nicio implicaţie, justiţia îl va scoate nevinovat. Nouă ni s-a părut că a fost afectat interesul României în acest caz", a declarat Mircea Toader pentru corespondentul MEDIAFAX.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că raportul Sterling conţine "neadevăruri", că deputatul PDL Mircea Toader a făcut afirmaţii calomnioase la adresa sa atunci când l-a acuzat de subminarea economiei şi că, din acest motiv, va depune plângere penală împotriva acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici