Mircea Vasile Popescu, validat de plenul Parlamentului ca vicepreşedinte al Curţii de Conturi

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a decis, marţi, cu 224 de voturi "pentru" şi nici un vot "împotrivă" să îl numească pe Mircea Vasile Popescu, în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi.

275 afișări
Imaginea articolului Mircea Vasile Popescu, validat de plenul Parlamentului ca vicepreşedinte al Curţii de Conturi

Mircea Vasile Popescu, validat de plenul Parlamentului ca vicepreşedinte al Curţii de Conturi

Senatorii şi deputaţii au decis numirea lui Aron Ioan Popa în funcţia de preşedinte al Autorităţii de Audit, cu 223 de voturi "pentru" şi un vot "împotrivă".

Plenul Parlamentului a validat, totodată, şi numirea lui Gheorghe Oană (cu 222 de voturi "pentru" şi 2 voturi "împotrivă"), şi a lui Petre Popeangă (cu 222 de voturi "pentru" şi 2 "împotrivă"), în funcţiile de vicepreşedinţi ai Autorităţii de Audit.

Votul a fost secret, exercitat prin intermediul buletinelor de vot, pe baza apelului nominal.

La vot au fost prezenţi 234 de parlamentari, din totalul de 462, înregistrându-se 224 de voturi exprimate şi valabil exprimate şi zero voturi anulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici