Mitinguri ale PSD, admise de Liviu Dragnea, în judeţe. Preşedintele executiv îl contrazice: Nu cred că ar trebui să se desfăşoare în viitorul apropiat. Motivul: participanţii

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a afirmat, marţi, că nu consideră că mitingurile partidului ar trebui organizate în viitorul apropiat întrucât la acestea ar trebui să participe şi parlamentarii PSD, ocupaţi acum cu discuţiile din Parlament pe Codul administrativ şi legile justiţiei.

1269 afișări
Imaginea articolului Mitinguri ale PSD, admise de Liviu Dragnea, în judeţe. Preşedintele executiv îl contrazice: Nu cred că ar trebui să se desfăşoare în viitorul apropiat. Motivul: participanţii

Mitinguri ale PSD, admise de Liviu Dragnea în judeţe. Preşedintele executiv îl contrazice: Nu cred că ar trebuie să se desfăşoare în viitorul apropiat. Motivul: participanţii

”Consider că avem extraordinar de mult de muncă pe Codul administrativ şi legile justiţiei şi nu cred că aceste mitinguri ar trebui să se desfăşoare în viitorul apropiat pentru că este nevoie şi de prezenţa parlamentarilor”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

Acesta a spus că, deocamdată, parlamentarii partidului nu pot să absenteze de la Parlament în contextul în care legi foarte importante se află pe ordinea de zi a forului legislativ. ”Consider că parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să lucreze aceste legi”, a adăugat preşedintele executiv al PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, că membrii Comitetului Executiv au lăsat la latitudinea organizaţiilor judeţene posibilitatea organizării de mitinguri, Dragnea neexcluzând însă organizarea unui miting în Bucureşti.

”Am decis ca orice organizaţie din ţară să poată să organizeze manifestaţii publice oricând, stabilind data, locul şi motivul, coordonându-se sau nu între judeţe”, a declarat Liviu Dragnea.

El nu a exclus organizarea unui miting în Bucureşti, dar a precizat că nu a fost de acord cu vreo formă de susţinere pentru el. ”Eu le-am spus că nu vreau susţinere pentru mine. Le-am spus cu tot respectul cuvenit, apreciez foarte mult lucrurul ăsta, chiar e în regulă, adică m-a şi impresionat. Nu numai discuţiile de astăzi şi de aseară, ci şi din zilele trecute. Toţi mi-au zis şi înainte de Comitetul Executiv şi în timpul Comitetului Executiv, ca şi mulţi alţi colegi din ţară şi oameni care nu sunt membri de partid, să nu cedez. Eu le-am zis că nu asta e întrebarea. Tema este întrebarea pe care le-am pus-o eu, dacă ei sunt dispuşi să nu cedeze. Problema nu e Liviu Dragnea, ci dacă ei sunt hotărâţi să nu cedeze, aşa cum în 2016 nu au cedat şi am reuşit să câştigăm alegerile, cu tot acest an greu şi cu un asalt continuu asupra noastră şi asupra guvernului să facem din ţara asta o ţară mai bună, atunci lucrurile vor fi în regulă. Pentru asta nu am dorit să fie vreo susţinere pentru mine, nici prin vot, nici prin rezoluţie”, a mai spus preşedintele PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici