Mitrea a lipsit din Cameră şi nu a răspuns nici la telefon

Deputatul PSD Miron Mitrea nu a participat, miercuri, la şedinţa extraordinară a Camerei unde solicitarea DNA de începere a urmăririi penale împotriva sa nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobată şi nici măcar nu a răspuns la telefon.

27 afișări
Imaginea articolului Mitrea a lipsit din Cameră şi nu a răspuns nici la telefon

Mitrea a lipsit din Cameră şi nu a răspuns nici la telefon (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea nu a participat nici la şedinţa grupului parlamentar PSD care a fost convocată înaintea plenului Camerei şi unde s-a decis ca fiecare deputat social-democrat să voteze după propria conştiinţă.

Totodată, Miron Mitrea nu a putut fi contactat telefonic nici de jurnalişti, nici de propriii colegi de partid.

Astfel, potrivit liderului deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea nu a răspuns apelurilor sale telefonice, atunci când a încercat să îl contacteze marţi seară şi miercuri dimineaţă.

Hrebenciuc a spus că, probabil, Mitrea se află în concediu, surse din partid precizând că acesta şi-ar petrece vacanţa în Austria.

În acest moment, nu se ştie dacă Miron Mitrea îşi va da demisia din Camera Deputaţilor, aşa cum a anunţat, în cazul în care deputaţii resping solicitarea de urmărire penală.

Spre deosebire de Miron Mitrea, Adrian Năstase a fost prezent miercuri şi la şedinţa de grup, dimineaţă, şi la votul din plen.

Deşi a fost prezent, Năstase nu şi-a exercitat dreptul de vot.

Adrian Năstase a evitat să facă, miercuri, declaraţii presei. El îşi va face publică poziţia faţă de votul de miercuri din plenul Camerei într-o postare pe blogul personal, potrivit unor surse aproiate fostului premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici