Mitrea: Am fost să mă consult cu Ion Iliescu, e reperul nostru moral

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al partidului, după ce a anunţat că îşi retrage candidatura, că s-a consultat cu Ion Iliescu şi că acesta este reperul moral al PSD, iar fără el partidul s-ar fi spart.

26 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Am fost să mă consult cu Ion Iliescu, e reperul nostru moral

Mitrea: Am fost să mă consult cu Ion Iliescu, e reperul nostru moral (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Mitrea a spus că nu crede că vreun membru PSD nu poate considera a fi "o onoare" să discute cu Ion Iliescu.

"Domnul Ion Iliescu este reperul moral al PSD. Dacă domnul Iliescu nu era în partid în ultimele luni de zile, riscam să ne spargem, datorită luptelor interne şi tensiunilor din partid", a spus Mitrea.

El a recunoscut că i-a propus lui Ion Iliescu să preia şefia partidului.

"Da, i-am propus la un moment dat şi era şi Adrian (Năstase - n.r.) de faţă, că, dacă nu va exista posibilitatea ca echipele, coteriile din partid să înceteze, să avem un congres normal. I-am propus atunci să preia dânsul pentru câteva luni - un an de zile, conducerea partidului pentru a organiza un congres de jos în sus. Mi-a spus să căutăm o soluţie şi cred că azi am găsit-o", a declarat Mitrea.

Miron Mitrea a anunţat, sâmbătă, la Congresul PSD, că se retrage din cursa pentru şefia partidului şi îi acordă voturile pe care se baza lui Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici