Mitrea: Aproape sigur voi candida la funcţia de preşedinte al PSD

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, sâmbătă seară, la Realitatea Tv, că "aproape sigur" va candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii social-democrate, precizând că şi i-ar dori în echipă pe Adrian Severin, Mircea Paşcu, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu.

22 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Aproape sigur voi candida la funcţia de preşedinte al PSD

Mitrea: Aproape sigur voi candida la funcţia de preşedinte al PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"După cum simt eu că merg lucrurile, vă spun în acest moment că aproape sigur eu voi candida. Nu pot să vorbesc în numele lui Cristian Diaconescu. Hotărârea mea este de a nu-l lăsa pe Mircea Geoană să candideze singur", a subliniat Mitrea.

El a mai spus că Adrian Severin, Cristian Diaconescu, Marian Sârbu şi Ioan Mircea Paşcu sunt câteva dintre persoanele pe care şi le-ar dori în echipa sa.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, vineri seară, la Antena 3, că un PSD condus de Miron Mitrea ar reprezenta un partid subordonat lui Traian Băsescu, în timp ce un PSD condus de Adrian Năstase ar reprezenta o întoarcere în timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici