Mitrea invocă reglări de conturi în PSD şi îl acuză pe Hrebenciuc

Senatorul PSD Miron Mitrea afirmă pe blogul său că în PSD au loc reglări de conturi de când grupul de interese reprezentat de Viorel Hrebenciuc îl influenţează decisiv pe preşedintele partidului şi face apel la acest grup "să pună frâu intereselor personale" măcar până la euroalegeri.

20 afișări
Imaginea articolului Mitrea invocă reglări de conturi în PSD şi îl acuză pe Hrebenciuc

Mitrea invocă reglări de conturi în PSD şi îl acuză pe Hrebenciuc

"În PSD au loc reglări de conturi. Nu de ieri, de azi, ci de când grupul de interese reprezentat de Viorel Hrebenciuc îl influenţează decisiv pe preşedintele partidului. Eu personal, dar mai ales cei consideraţi apropiaţi mie, au fost ţintele acestor răzbunări. Arsenalul folosit a fost divers, de la şicane puse în practică de procurori politici, la înlocuiri din funcţii şi chiar excluderi din partid. Pedepsirea lui Mădălin Voicu este doar ultima ispravă a acestor băieţi destoinici. Dar si cea mai gravă. Pentru că ea s-a produs într-un moment extrem de sensibil pentru partid", afirmă Miron Mitrea.

El apreciază că, dată fiind campania electorală pentru euroalegeri, a căror câştigare este importantă pentru prezidenţialele din toamnă, PSD nu avea nevoie de un scandal intern, care, în opinia sa, "arată că degeaba te lupţi şi câştigi alegerile parlamentare în fieful adversarilor politici, pentru că poţi fi oricând dat afară din partid", "că, dacă îţi permiţi să-ţi exprimi liber opiniile şi să-ţi critici şefii, rişti oricând să fii exclus fără explicaţii" şi care demonstrează că degeaba există un statut la partid, "pentru că acesta poate fi oricând încălcat de un grup de interese".

"Cu ce entuziasm se apucă de campanie membrii PSD văzând aceste lucruri? Când a deschis gura ca să-l excludă pe Mădălin Voicu, s-a gandit Marian Vanghelie la răul pe care îl provoacă partidului sau s-a gandit doar la cât de fericit il va face pe Mircea Geoană? Şi-a astupat Mircea Geoană urechea în care îi susură necontenit sfaturi Viorel Hrebenciuc şi a încercat să reflecteze, măcar o clipă, dacă intamplarile acestea îi fac bine PSD-ului?", se întreabă Mitrea.

El îşi încheie postarea cu un apel în numele "membrilor simpli buimăciţi de cele ce se întâmplă acum cu partidul lor", către "grupul de interese care a pus mâna vremelnic pe şefia PSD": "Prefaceţi-vă măcar trei săptămâni că vă pasă de partidul acesta. Puneţi frâu intereselor personale. Măcar să trecem alegerile".

Deputatul Mădălin Voicu a fost exclus, joia trecută, din PSD, anunţul fiind făcut de către coordonatorul organizaţiei Giurgiu, Marian Vanghelie, care a spus că acesta a creat o serie de probleme partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici