Mitrea: Mă aştept ca cei care l-au susţinut pe Geoană până în ultima secundă să demisioneze

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, duminică seară, la Realitatea TV, că se aşteaptă ca cei "care au făcut parte din proiectul Geoană şi au ajuns după aceea vicepreşedinţi" şi care au fost susţinători până în ultima secundă ai acestuia să demisioneze.

20 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Mă aştept ca cei care l-au susţinut pe Geoană până în ultima secundă să demisioneze

Mitrea: Mă aştept ca cei care l-au susţinut pe Geoană până în ultima secundă să demisioneze (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mă aştept la cei care au fost susţinători până în ultima secundă ai lui Mircea Geoană, cei care au făcut parte din proiectul Geoană şi au ajuns după aceea vicepreşedinţi, să-şi dea demisia pentru că este evident că nu a fost proiectul lor şi că nu pot să lucreze în noul proiect", a spus Miron Mitrea, la Realitatea TV.

Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Constantin Niţă, Ioan Toma, Marian Oprişan, Adrian Severin au fost desemnaţi, duminică, în urma votului Congresului PSD, vicepreşedinţi ai partidului, printre cei care au ratat postul de vicepreşedinte numărând-se Ilie Sârbu, Marian Sârbu, Corina Creţu.

De asemenea, Cristian Diaconescu s-a retras în ultima clipă din cursa pentru şefia PSD, pentru a-l susţine pe Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici