Moşteanu, despre Schengen: Ciucă, Ciolacu şi Bode îşi mai pot completa CV-urile cu încă un eşec

Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, spune că Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Lucian Bode îşi mai pot completa CV-urile cu încă un eşec, deoarece aderarea României la Spaţiul Schengen nu este inclusă pe ordinea de zi provizorie a Consiliului JAI din martie.

373 afișări
Imaginea articolului Moşteanu, despre Schengen: Ciucă, Ciolacu şi Bode îşi mai pot completa CV-urile cu încă un eşec

„Domnii Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Lucian Bode îşi mai pot completa CV-urile cu încă un eşec. Aderarea României nu spaţiul Schengen nu este inclusă pe ordinea de zi provizorie a Consiliului JAI din martie. România nu va intra în Schengen nici tura asta”, spune Ionuţ Moşteanu.

El precizează că USR a cerut un plan concret din partea Guvernului PSD-PNL.

„Să ne spună ce măsuri luăm pentru a ne asigura că nu mai suntem lăsaţi în afara Schengen. Linişte totală. De altfel, de la ce să ne aşteptăm de la cei care nu şi-au asumat în niciun fel eşecul Schengen? Domnilor Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Lucian Bode, România în Schengen este dorinţa noastră de 16 ani. Un proiect de ţară care pare abandonat de voi. Ieşiţi şi spuneţi în faţa românilor: <Guvernul PSD-PNL este prea incompetent, nu reuşim să ducem România în Schengen>. Aşteptăm să spargă tăcerea şi Klaus Iohannis, reprezentantul României pe probleme de politică externă. Dacă nu sunt în stare să ducă România în Schengen, să plece~, ]ncheie Mo;teanu.

Aderarea României şi Bulgariei la Schengen nu figurează oficial pe ordinea de zi provizorie a Consiliului JAI din 9-10 martie, potrivit unui document publicat pe site-ul Consiliului Uniunii Europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici