Moţiunea depusă împotriva ministrului Economiei a fost respinsă

  • Moţiunea simplă depusă împotriva ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a fost respinsă de senatori.
  • Au fost înregistrate 55 de voruti „pentru”, 72 „împotrivă” şi o abţinere.
201 afișări
Imaginea articolului Moţiunea depusă împotriva ministrului Economiei a fost respinsă

Moţiunea depusă împotriva ministrului Economiei a fost respinsă

Moţiunea simplă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”, depusă de 41 de senatori, a fost respinsă marţi. Au fost înregistrate 55 de voruti „pentru”, 72 „împotrivă” şi o abţinere.

Social-democraţii l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. (...) Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului. Debirocratizarea este una dintre temele lui cu care şi-a făcut campanie. Dacă ne uităm în toate mesajele antreprenorilor care au aplicat la măsurile doi şi trei, veţi vedea că este o bicrocraţie infernală. Kafka ar fi fost invidios pe Năsui. Debicrocratizare este doar un slogan”, spunea Radu Oprea, senator PSD.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, le-a reproşat senatorilor PSD că l-au chemat în Parlament pentru că a „închis robineţi de bani care mergeau către nişte mafii politice” şi a spus că nu se lasă intimidat de moţiunea simplă din Senat.

Din aceste moţiuni reiese un clasament al fricii PSD şi al fricii unui vechi sistem de a face politică. Mai întâi Vlad Voiculescu şi apoi eu. Sunt cumva invidios pe Vlad că l-aţi luat înainte, înseamnă că a deranjat interesele dvs poate chiar mai mult mai mult decât mine, dar promit că voi face mai bine”, spune Claudiu Năsui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici