Moţiunea PDL privind termoficarea nu a întrunit cvorumul

Camera Deputaţilor nu a reuşit, luni, să dea votul la moţiunea PDL privind termoficarea, deoarece nu s-a întrunit cvorumul de 163 de deputaţi, preşedintele de şedinţă Bogdan Olteanu anunţând că procedura de vot va fi reluată marţi dimineaţă.

17 afișări
Imaginea articolului Moţiunea PDL privind termoficarea nu a întrunit cvorumul

Moţiunea PDL privind termoficarea nu a întrunit cvorumul (Imagine: Mediafax Foto)

Parlamentarii PSD şi PC au părăsit sala de plen înaintea votului.

Reprezentanţii celor două partide au anunţat, în timpul dezbaterilor privind moţiunea, că nu vor participa la vot.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a anunţat că votul va reluat marţi dimineaţă, la ora 10.00.

Deputaţii PDL au depus, miercuri, în prima zi a sesiunii parlamentare de toamnă, moţiunea simplă "Populaţia României va rămâne fără căldură la iarnă. Criza serviciului public de termoficare". Moţiunea a fost semnată de 64 de deputaţi democrat-liberali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici