Mugur Mihăescu s-a înscris în UNPR: Cred că putem să punem bazele unor proiecte comune care să aducă bani în ţară

Actorul Mugur Mihăescu s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României, organizaţia de Bucureşti, anunţul fiind făcut sâmbătă, de purtătorul de cuvânt al UNPR, deputatul Valeriu Steriu, într-o conferinţă de presă organizată la Neptun.

651 afișări
Imaginea articolului Mugur Mihăescu s-a înscris în UNPR: Cred că putem să punem bazele unor proiecte comune care să aducă bani în ţară

Mugur Mihăescu (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Valeriu Steriu a afirmat că Mihăescu ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei Bucureşti a UNPR.

Mugur Mihăescu a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că nu credea că va mai intra într-un partid politic, dar a fost convins de unii membri ai UNPR cu care este prieten.

"Nu am crezut niciodată că mă voi înscrie într-un partid. Am venit în acest partid pentru că am avut surpriza să aflu după doi-trei ani de prietenie cu anumiţi oameni ce oameni sunt aici mi-am zis că s-ar putea să mai fie o şansă să găsesc ceea ce îmi doresc. UNPR este un partid nou, care nu a avut timp să se altereze şi cred că putem să punem bazele unor proiecte comune care să aducă bani în ţară”, a declarat Mugur Mihăescu.

El a mai spus că invită şi persoane din mediul afaceri să se alăture acestui partid şi că vrea să lase ceva în urma lui indiferent dacă activează în mediul privat sau în cel politic.

Mihăescu a susţinut că îi place UNPR deoarece este "un partid mic şi bine organizat".

Sâmbată, la Neptun a avut loc Conferinţa regională a UNPR.

Mugur Mihăescu a candidat ca independent la alegerile locale din 2012, iar anterior a făcut parte din Partidul Verde.

În februarie 2011, Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde, însă în octombrie, acelaşi an, el a demisionat din această formaţiune, anunţând că doreşte să se implice în continuare în activitatea politică, însă în calitate de independent. La scrutinul local din 2012, Mihăescu a candidat ca independent pentru Primăria Sectorului 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici