Nassar, realeasă preşedinte PSD Sector 2, anunţă că nu va mai candida pentru vicepreşedinte naţional

Vicepreşedintele PSD Rodica Nassar a fost realeasă, luni, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al PSD Sector 2, ea anunţând, în cadrul Conferinţei de alegeri, că nu va mai candida la Congresul PSD din aprilie pentru un nou mandat de vicepreşedinte la nivel naţional.

379 afișări
Imaginea articolului Nassar, realeasă preşedinte PSD Sector 2, anunţă că nu va mai candida pentru vicepreşedinte naţional

Nassar, realeasă preşedinte PSD Sector 2, anunţă că nu va mai candida pentru vicepreşedinte naţional (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Nassar nu a avut niciun contracandidat, votul pentru funcţia de preşedinte de Sector fiind dat prin ridicare de mână.

În cadrul Conferinţei de alegeri, PSD Sector 2 a votat o rezoluţie prin care a decis ca la Congresul din aprilie să-i susţină pe Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Nicolae Bănicioiu şi Eugen Bejinariu pentru ocuparea funcţiilor de vicepreşedinte la nivel naţional.

"Nu voi mai candida pentru funcţia de vicepreşedinte. E opţiunea mea personală", a spus Nassar.

Totodată, Conferinţa PSD Sector 2 a decis să susţină candidatura Ecaterinei Andronescu la şefia PSD Bucureşti.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte vicepreşedinţii regionali, PSD Sector 2 a decis să susţină la Congres candidatura lui Robert Negoiţă pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici