Năstase a propus ca mandatul preşedintelui PSD şi al conducerii centrale să fie de doi ani

Preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, a înaintat comisiei speciale a PSD o propunere de modificare a Statutului PSD prin care mandatul preşedintelui şi al întregii conduceri centrale să fie limitat la doi ani.

40 afișări
Imaginea articolului Năstase a propus ca mandatul preşedintelui PSD şi al conducerii centrale să fie de doi ani

Năstase a propus ca mandatul preşedintelui PSD şi al conducerii centrale să fie de doi ani (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că una din propunerile de modificare a Statutului partidului, primite la comisia specială înfiinţată de BPN, este ca mandatul conducerii centrale să fie de doi ani, în momentul de faţă acesta fiind de patru ani.

Propunerea, făcută de Adrian Năstase, vizează exclusiv funcţiile de conducere la nivel central, începând cu cea de preşedinte şi incluzând pe cele de vicepreşedinte.

Conform acestei propuneri, mandatul conducerilor filialelor judeţene ar rămâne de patru ani, cum este stabilit şi în actualul Statut.

Recomandarea făcută de Năstase este motivată de faptul că mandatul de doi ani ar trebui folosit pentru reorganizarea şi stabilizarea partidului, urmând ca, înainte de alegerile parlamentare, Congresul să decidă dacă echipa conducerii centrale a fost eficientă şi poate avea câştig de cauză în competiţia electorală, au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici