Năstase: Am avut o discuţie cu Geoană, dar nu facem deocamdată comentarii politice

Fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a declarat, marţi, că a avut o discuţie cu actualul preşedinte al partidului, Mircea Geoană, referitoare la o eventuală candidatura la şefia Consiliului Naţional, dar că au stabilit să nu facă niciun comentariu.

1 afișare
Imaginea articolului Năstase: Am avut o discuţie cu Geoană, dar nu facem deocamdată comentarii politice

Năstase: Am avut o discuţie cu Geoană, dar nu facem deocamdată comentarii politice

Năstase a afirmat, la plecarea de la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, că a avut o discuţie cu Geoană privind viitorul său în partid, dar că au stabilit de comun acord să nu facă, deocamdată, niciun fel de comentariu public.

Surse social-democrate au precizat, pentru MEDIAFAX, că Geoană şi Năstase s-au întâlnit marţi, în jurul orei 14.00, în biroul de la Senat al liderului PSD. Potrivit surselor citate, discuţia a fost una privată şi a durat aproximativ 20 de minute.

Preşedintele PSD anunţase, sâmbătă, într-o întâlnire informală a conducerii partidului, că va avea o discuţie cu Năstase privind intenţia acestuia de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional.

Geoană a afirmat public că membrii Consiliului Naţional ar trebui să reflecteze la implicaţiile pe care le-ar avea o eventuală revenire a lui Năstase într-o funcţie de conducere a partidului şi spunea, în cursul săptămânii trecute, că PSD nu îşi permite acum luxul de a resuscita formule care pot risca să se reflecte negativ asupra partidului.

Pe de altă parte, un apel care cheamă la unitatea partidului şi la folosirea energiilor tuturor liderilor, inclusiv Ion Iliescu şi Adrian Năstase, a circulat, marţi, printre senatorii şi deputaţii PSD, înaintea şedinţei grupurilor parlamentare ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici