Năstase: Băsescu e expert în demagogie, poate îl luăm în echipa noastră de consilieri

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, miercuri, că îi mulţumeşte preşedintelui Traian Băsescu pentru că se preocupă de strategia PSD şi a apreciat că o soluţie ar fi să îl coopteze pe şeful statului în echipa de consilieri a social-democraţilor.

15 afișări
Imaginea articolului Năstase: Băsescu e expert în demagogie, poate îl luăm în echipa noastră de consilieri

Năstase: Băsescu e expert în demagogie, poate îl luăm în echipa noastră de consilieri (Imagine: Mediafax Foto)

Năstase a afirmat că nu se impune convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului doar pentru că "s-a gândit Traian Băsescu".

El a spus că Guvernul are o responsabilitate pe care ar trebui să şi-o îndeplinească în ceea ce priveşte problema preţurilor, întrucât "banii, bugetul, toate sunt administrate de Guvern".

"Ce să facă sesiunea extraordinară? Să spună parlamentarii că preţurile au crescut? Până la urmă rectificările de buget, formulele bugetare, soluţiile în această chestiune ţin de Guvern. Restul este demagogie cât cuprinde. Băsescu este expert la aşa ceva", a afirmat Năstase.

El a mai spus că îi mulţumeşte şefului statului pentru că se preocupă de strategia politică a PSD.

"Cea mai bună soluţie pentru noi ar să îi oferim (lui Traian Băsescu – n.r.) un carnet de membru sau să îl luăm în echipa noastră de consilieri", a adăugat Năstase.

Liderul PSD Mircea Geoană i-a scris, marţi, preşedintelui Traian Băsescu, pentru a-i atrage atenţia că a "uitat cu totul problema scumpirilor", subliniind că au trecut două săptămâni de la consultările de la Cotroceni şi până în acest moment nu a văzut niciun rezultat al acelor discuţii.

Preşedintele Traian Băsescu i-a răspuns, marţi, liderului PSD Mircea Geoană, prin intermediul unei scrisori, arâtând că principalele preocupări ale acestuia "au fost să se autonominalizeze prim-ministru şi să realizeze filmul omagial cu ocazia zilei de naştere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici