Năstase îl susţine pe Ponta şi reafirmă că nu va candida

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase a anunţat, sâmbătă, înaintea Congresului PSD, că îl va susţine pe Victor Ponta pentru preşedinţia partidului şi a reafirmat că nu va candida pentru acest post.

22 afișări
Imaginea articolului Năstase îl susţine pe Ponta şi reafirmă că nu va candida

Năstase îl susţine pe Ponta şi reafirmă că nu va candida (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase a reafirmat, sâmbătă, înaintea Congresului, că nu va candida pentru funcţia de preşedinte, apreciind că este important să fie dat un mesaj de unitate, care să ajute la repornirea motoarelor partidului.

"Am spus că nu candidez. Cred, însă, că este important că semnalul pe care l-am dat şi eu şi domnul Iliescu a fost înţeles. Important este ca mesajul Congresului, de data aceasta, să fie un mesaj echilibrat, un mesaj de unitate. Un mesaj care să ne ajute să repornim motoarele partidului", a menţionat Adrian Năstase.

Congresul PSD ar urma să înceapă la ora 11.00, în cursa pentru şefia partidului fiiind înscrişi nouă candidaţi.

Năstase le-a cerut moderaţie membrilor PSD Ilfov

Adrian Năstase le-a cerut moderaţie membrilor PSD Ilfov adunaţi, sâmbătă, în faţa pavilionului Romexpo unde va avea loc Congresul Partidului, spunându-le că trebuie dat un mesaj de unitate şi reafirmându-şi susţinerea pentru Victor Ponta la preşedinţia PSD.

Năstase le-a precizat celor 2-300 de membri ai PSD Ilfov că la Congres trebuie dat un mesaj de unitate a partidului.

El a anunţat că îl susţine pe Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al partidului, moment în care membrii PSD Ilfov au scandat: "Ponta! Ponta!".

Grupul de membri ai PSD Ilfov s-a adunat în faţa pavilionului central al Romexpo, unii dintre ei împărţind delegaţilor foi volante portocalii, cu marginile mov, cu caricaturi reprezentându-i pe Marian Vanghelie, Mircea Geoană şi Florentin Pandele. Pe Mircea Goană este aplicată o parafă cu mesajul "Garantat Vanghelie".

Caricaturile îl prezentau pe primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele - suspendat din partid - care îndreptă nişte fulgere de culoare violet înspre Marian Vanghelie în spatele căruia este Mircea Geoană. Vanghelie se apără de flăcările violet cu un scut roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici