Năstase: Meciul dintre mine şi Băsescu continuă. Scorul e 1-1, dar va fi învins

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului, că nu se va retrage din funcţia deţinută în partid, răspunzând unor întrebări în acest sens.

1432 afișări
Imaginea articolului Năstase: Meciul dintre mine şi Băsescu continuă. Scorul e 1-1, dar va fi învins

Năstase: Meciul dintre mine şi Băsescu continuă. Scorul e 1-1, dar va fi învins (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă îşi va menţine sau nu funcţia de preşedinte al CN al PSD, după ce decisese să nu mai candideze la vicepreşedinţia Camerei Deputaţilor în urmă cu o săptămână, Năstase a răspuns: "Sigur că rămân. Puteţi să contaţi pe mine, războiul dintre mine şi Traian Băsescu continuă. Deocamdată, scorul este 1 la 1, însă până la urmă Traian Băsescu va fi învins, aşa cum o arată toate sondajele".

Năstase a mai spus că, în opinia lui, USL ar trebui să insiste să solicite demisia lui Traian Băsescu, întrucât "guvernul de consilieri pus în locul guvernului cu miniştri cărora strada le-a cerut demisia" nu este o soluţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici