Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, deputatul Adrian Năstase, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, la Reghin, că nu l-a considerat niciodată pe Traian Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL.

15 afișări
Imaginea articolului Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL

Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL (Imagine: Mediafax Foto)

"Traian Băsescu este un personaj extrem de special, el, în calitate de preşedinte al PDL, pentru că nu l-am considerat niciodată preşedinte al României, a fost în permanenţă preşedinte al PDL, s-a manifestat ca atare. Nu ştiu dacă pe Emil Boc l-aţi auzit în campania asta electorală, el ca preşedinte al PDL n-a existat. Cel care s-a manifestat ca atare, ca preşedinte al PDL, a fost Traian Băsescu. 50% din mesajele de campanie au venit din ceea ce a spus Traian Băsescu", a afirmat Năstase.

Acesta a susţinut că, în marea majoritatea a judeţelor, PDL a venit cu o campanie agresivă în loc de proiecte şi că felul în care acest partid îşi promovează candidaţii l-a pus pe gânduri. Năstase a apreciat că multe dintre incidentele din campanie se datorează proastei organizări legate de afişaj, astfel că au apărut confruntări între reprezentanţii unor partide diferite.

"Adeseori, lipsa proiectelor s-a manifestat prin violenţă. Mi s-a părut dezolantă, mai ales din partea PDL, lipsa de proiecte. În marea majoritate a judeţelor, PDL a venit cu o campanie extrem de agresivă, cu o opulenţă evidentă în ceea ce priveşte afişele. Pe mine, m-a pus pe gânduri felul în care acest partid îşi promovează candidaţii", a spus Năstase.

El a adăugat că nu ar fi de acord cu formula folosită de Traian Băsescu la un moment dat, respectiv "blat", dar că acesta îl reprezintă foarte bine şi reprezintă filozofia politică a acestuia.

"Traian Băsescu are un limbaj pe care şi l-a desăvârşit de-a lungul anilor, pregătindu-se pentru politică. Am înţeles că el are capacitatea de a învăţa şi, tot învăţând, a ajuns la momentul în care a început să folosească cuvinte care să exprime convingător ideile solide pe care le-a fecundat de-a lungul acestor ani. Şi cuvântul «blat» într-un fel îl reprezintă foarte bine şi reprezintă filozofia lui politică", a mai spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici