Năstase şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte al CN al PSD

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că în cursul dimineţii şi-a depus, la Secretariatul general al PSD, dosarul de candidatură la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului.

1 afișare
Imaginea articolului Năstase şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte al CN al PSD

Imagine din arhiva MEDIAFAX FOTO

Consiliul Naţional al PSD se va reuni vineri, 22 februarie, ocazie cu care îşi va alege preşedintele şi va desemna trezorierul partidului.

Recent, fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a declarat că va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului dacă va constata că există "suficient suport pentru o astfel de idee".

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat atunci că nu poate nega dreptul unui membru al PSD de a candida la o funcţie, dar a precizat, referindu-se la eventuala intenţie a lui Năstase de a candida la preşedinţia Consiliului Naţional, că acest for are deja un preşedinte în persoana lui Dan Mircea Popescu.

Ulterior, Comitetul Executiv al PSD a decis, la propunerea preşedintelui Mircea Geoană, crearea Comisiei naţionale pentru oferta electorală, coordonată de Dan Mircea Popescu şi Adrian Năstase.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că, în opinia sa, cooptarea lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea în structurile de campanie ale PSD a reprezentat "o reacţie constructivă" din partea PSD. Întrebat dacă Adrian Năstase ar trebui să candideze la preşedinţia Consiliului Naţional, Iliescu a răspuns: "E treaba lui. Nu mă bag. E liber".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici