Năstase: Sunt în favoarea lui Ponta, poate reprezenta un simbol la voinţei de schimbare

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, vineri, că îl susţine pe Victor Ponta la şefia PSD, el apreciind că Ponta ar putea reprezenta un simbol al voinţei de schimbare.

12 afișări
Imaginea articolului Năstase: Sunt în favoarea lui Ponta, poate reprezenta un simbol la voinţei de schimbare

Năstase: Sunt în favoarea lui Ponta, poate reprezenta un simbol la voinţei de schimbare (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

El s-a declarat în favoarea unei schimbări de generaţie, apreciind că PSD ar trebui să marcheze, în acest moment, o astfel de schimbare de generaţie.

Întrebat dacă declaraţia sa prinvind schimbarea de generaţie este în favoarea lui Victor Ponta, Năstase a răspuns afirmativ.

"Este în favoarea lui Ponta. El poate să fie o soluţie pentru a marca o schimare. Are defecte, dar are şi multe calităţi. Poate să reprezinte un simbol al unei voinţe de schimbare, la asta mă gândesc. Are vâna necesară pentru a porni un proces de schimbare de imagine", a spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici