Năstase: Traian Băsescu este de-al nostru, din FSN

Liderul PSD Adrian Năstase a declarat joi seară, la Realitatea Tv, întrebat dacă actualul şef al statului este "infiltrat" în PSD, că Traian Băsescu este "de-al nostru, de-al FSN", precizând că atât el cât şi fostul ministru al Transporturilor au făcut parte din Front.

56 afișări
Imaginea articolului Năstase: Traian Băsescu este de-al nostru, din FSN

Năstase: Traian Băsescu este de-al nostru, din FSN (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Îl cunoaştem, este dintre noi, este de-al nostru - la Traian Băsescu mă refer - deci îl urmărim cu pasiune. De-al nostru, mă refer la FSN. Pentru că, uitându-mă în oglindă, descopăr că amândoi făceam parte din FSN", a spus Adrian Năstase.

El a răspuns astfel unei întrebări referitoare la infiltrarea în partid a "lui Traian Băsescu".

"Întrebaţi-l pe Traian Băsescu. Nu ştiu dacă este infiltrat. Bănuiesc că Traian Băsescu are anumite interese legate de PSD şi PNL. Şi sunt convins că Traian Băsescu, fără să mă ocup prea mult de interesele lui aşa cum mi s-a reproşat în ultimele săptămâni, cred că pentru a pregăti o anumită strategie pentru 2012, nu-şi doreşte un PSD foarte puternic. Pe de altă parte cred că îşi doreşte să pună şi o anumită presiune pe PNL", a spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici