Nati Meir se retrage din cursa prezidenţială

Candidatul independent Nati Meir anunţă că se retrage din cursa prezidenţială în semn de protest faţă de ce se întâmplă în politica românească şi că va candida pentru Camera Deputaţilor, în locul lui Bogdan Olteanu, în circumscripţia din sectorul 1 din Capitală.

23 afișări
Imaginea articolului Nati Meir se retrage din cursa prezidenţială

Nati Meir se retrage din cursa prezidenţială (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

El a spus că ce s-a întâmplat în ultimele ziele în politica românească l-a convins că toate partide se preocupă numai de "ciolan".

Nati Meir spune că nu se retrage din politică.

El anunţă că va candida pentru Camera Deputaţilor, în locul liberalului Bogdan Olteanu în circumscripţia din sectorul 1 din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici