Negrescu: S-a dat startul negocierilor privind bugetul UE pentru 2025. Aşteptările sunt consistente

  • S-a dat startul negocierilor privind bugetul UE pentru 2025, iar aşteptările sunt consistente, spune eurodeputatul Victor Negrescu.
  • „Trebuie să trecem de la teorie la practică, de la programe pe hârtie la acţiune în teren pentru ca oamenii să simtă beneficiile apartenenţei la UE”, adaugă el.
96 afișări
Imaginea articolului Negrescu: S-a dat startul negocierilor privind bugetul UE pentru 2025. Aşteptările sunt consistente

Negrescu: S-a dat startul negocierilor privind bugetul UE pentru 2025. Aşteptările sunt consistente

„S-a dat startul negocierilor cu reprezentanţii Comisiei Europene şi ai Consiliului Uniunii Europene privind bugetul UE pentru anul 2025. În calitate de negociator-şef al Parlamentului European privind bugetul european voi susţine cu tărie necesitatea unei bugetări axate pe nevoile cetăţenilor în jurul a trei principii cheie: finanţarea programelor prin care creştem nivelul de trai al cetăţenilor şi dezvoltăm componenta socială prin care nu lăsăm pe nimeni în urmă, să ne asigurăm că banii europeni ajung acolo unde este nevoie de ei, printr-o mai bună implementare, flexibilizarea şi simplificarea regulilor, combaterea corupţiei şi prioritizarea finanţărilor şi către obiective noi de finanţare, iar protejarea modului nostru de viaţă, prin creşterea investiţiilor în zone de siguranţă şi de securitate, pornind de la apărarea noastră comună până la rezilienţa societăţii pe componente precum combaterea traficului de droguri sau investiţiile în educaţie şi sănătate”, scrie pe Facebook europarlamentarul Victor Negrescu.

El afirmă că liderii europeni „trebuie să înţeleagă că aşteptările de la Uniunea Europeană sunt consistente şi îndreptăţite”.

„În consecinţă, i-am explicat comisarului european pentru bugete faptul că trebuie să trecem de la teorie la practică, de la programe pe hârtie la acţiune în teren pentru ca oamenii să simtă beneficiile apartenenţei la UE”, încheie Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici