Nichita: Sper ca echipa PSD să iasă întărită din acest Consiliu Naţional

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, care a pierdut, joi seară, în faţa lui Adrian Năstase, competiţia pentru preşedinţia Consiliului Naţional, a declarat că speră ca echipa PSD să iasă întărită din această reuniune a Consiliului.

21 afișări
Imaginea articolului Nichita: Sper ca echipa PSD să iasă întărită din acest Consiliu Naţional

Nichita: Sper ca echipa PSD să iasă întărită din acest Consiliu Naţional (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El l-a felicitat pe Adrian Năstase şi a spus că cele 219 voturi pe care le-a obţinut sunt, pentru el, foarte importante.

"Sper să ieşim cu toţii mai întăriţi din acest Consiliu, să învăţăm ce avem de învăţat. Sper ca echipa PSD să fie întărită şi să fie una unită, pentru electoratul PSD", a spus Nichita.

Adrian Năstase a fost reales, joi seară, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, obţinând 407 voturi, în timp ce contracandidatul său, Gheorghe Nechita, a obţinut 219 voturi, potrivit rezultatelor oficiale.

Anterior, surse din partid declaraseră pentru MEDIAFAX, că Năstase a obţinut un nou mandat în fruntea CN al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici