Nicoară: Boc a dispărut pe scara de incendiu de la o dezbatere. Boc: Eram singurul prezent la dezbaterea pe care am iniţiat-o

Candidatul USL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară, l-a acuzat, vineri, pe contracandidatul său, Emil Boc, că "a dispărut pe scara de incendiu" de la o dezbatere, în timp ce fostul premier susţine că a fost prezent, însă au lipsit ceilalţi candidaţi.

355 afișări
Imaginea articolului Nicoară: Boc a dispărut pe scara de incendiu de la o dezbatere. Boc: Eram singurul prezent la dezbaterea pe care am iniţiat-o

Nicoară: Boc a dispărut pe scara de incendiu de la o dezbatere. Boc: Eram singurul prezent la dezbaterea pe care am iniţiat-o (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Marius Nicoară a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, joi, la ora 22.02 a ajuns la dezbaterea care ar fi trebuit să aibă loc la ora 22.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, iar când a intrat în Sala Europa nu l-a găsit pe Emil Boc.Candidatul USL: Boc a plecat de la o dezbatere

"Comportamentul disperat al PDL este total nesportiv, lipsit de bun simţ. În urma unui anunţ făcut de Emil Boc că va avea loc o confruntare la ora 22.00, m-am prezentat în Sala Europa la ora 22.02. Pe scara principală mi s-a spus că Boc a urcat şi el în sală, dar el şi-a făcut o poză şi a dispărut pe scara de incendiu. Când am intrat eu, sala era goală. Boc s-a ascuns, a fugit de această dezbatere. Este un om mic, un mincinos, fără coloană vertebrală", a spus Nicoară.

Pe de altă parte, reprezentanţii staff-ului electoral al lui Emil Boc susţin, într-un comunicat transmis vineri, că fostul premier a fost iniţiatorul dezbaterii şi a fost prezent la ora propusă, 22.00, "punctualitatea fiind esenţială în viaţa publică”.

"Niciun alt candidat nu era prezent şi, de asemenea, nu se afla la faţa locului nicio televiziune care să transmită această dezbatere. Niciun candidat nu a notificat, printr-un reprezentant, intenţia de a participa. Respingem afirmaţiile potrivit cărora candidatul PDL a evitat dezbaterea, idee demontată prin simplul fapt că Emil Boc a fost iniţiatorul acestei dezbateri", se arată în comunicat.

Reprezentanţii PDL consideră "nepotrivit" faptul că, prin situaţia creată, candidatul formaţiunii nu a avut posibilitatea de a oferi clujenilor "o dezbatere din care să reiasă clar cine are soluţii reale şi poate ocupa fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici