Nicolae Ciucă, despre eşecul aderării României la Schengen: Nu căutăm vinovaţi în ţară

Premierul Nicolae Ciucă a spus vineri că nu caută vinovaţi în ţară după eşecul aderării României la spaţiul Schengen.

473 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă, despre eşecul aderării României la Schengen: Nu căutăm vinovaţi în ţară

Nicolae Ciucă, despre eşecul aderării României la Schengen: Nu căutăm vinovaţi în ţară

Premierul a spus că România va continua demersurile pentru aderarea la Schengen şi a făcut apel în continuare la „o abordare decentă şi unitară pentru demersurile pe care urmează să le facem”.

„Nu căutăm vinovaţi în interior pentru că nu facem altceva decât să dăm satisfacţie celor care s-au opus aderării noastre”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Parlamentarii din Forţa Dreptei şi USR vor depune, luni, o moţiune împotriva ministrului Lucian Bode, „pentru eşecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen”. „Nu poate rămâne fără niciun fel de consecinţă acest rateu major”, afirmă Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici