Nicolae Robu: PNL are şanse să câştige europarlamentarele, dacă nu „greşeşte” listele

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este de părere că PNL are „toate şansele” să câştige europarlamentarele, dacă nu „greşeşte” listele. Acesta mizează pe „degringolada” din PSD şi pe „dezertările” din rândul social-democraţilor.

638 afișări
Imaginea articolului Nicolae Robu: PNL are şanse să câştige europarlamentarele, dacă nu „greşeşte” listele

Nicolae Robu: PNL are şanse să câştige europarlamentarele, dacă nu „greşeşte” listele

„Partidul Naţional Liberal are toate şansele să câştige alegerile europarlamentare. Pentru asta, însă, el trebuie să nu greşească la întocmirea listelor! Şi în ce sens să nu greşească? Păi unul din marile atuuri ale PNL este că are structuri în absolut toate unităţile administrativ-teritoriale ale ţării, ceea ce numai PSD mai are. Iar aceste structuri contează enorm în cazul alegerilor pur politice, cum sunt europarlamentarele”, scrie Nicolae Robu, duminică, pe pagina sa de facebook.

Robu consideră că structurile partidului pot fi puse în mişcare doar în două situaţii: „dacă pe listă sunt personalităţi locomotivă, în sensul de cu scor personal peste scorul partidului, personalităţi entuziasmante sau dacă pe listă nu sunt personalităţi locomotivă, dar sunt oameni agreaţi în partid, oameni care au muncit în partid, au dus lupte - pentru că a face politică nu-i deloc uşor, cum cred unii!-, au dedicat timp din viaţa lor, şi-au asumat riscuri şi, se subînţelege, au calităţile necesare pentru a onora funcţia la care aspiră, în speţă pentru a reprezenta ţara competent şi loial, altfel spus, oameni asupra cărora există percepţia că merită să fie acolo, că li se cuvine să fie acolo, că sunt oameni ai partidului şi nu culegători conjuncturali de roade ale muncii altora şi ale brand-ului partidului, el însuşi construit cu muncă şi sacrificii”, scrie Nicolae Robu, pe pagina sa de facebook.

Potrivit primarului Timişoarei, PNL trebuie să marşeze pe a doua situaţie, cea a oamenilor care au muncit în partid. El se bazează pe un câştig al PNL şi ţinând cont de „degringolada” din PSD şi de „dezertările fără precedent”.

„Dacă o facem, partidul va fi mobilizat în toate structurile sale şi eu am convingerea că, pe cale de consecinţă, va câştiga, având în vedere şi degringolada din PSD, disensiunile interne, dezertările fără precedent şi imaginea publică proastă şi din ce în ce mai proastă a PSD”, a mai spus Nicolae Robu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici