Nicolăescu spune că partidele de opoziţie nu au lovit PNL aşa cum a făcut-o Băsescu

Vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu, l-a atacat dur, sâmbătă, la Sfântu-Gheorghe, pe preşedintele Traian Băsescu, acuzându-l că a lovit PNL aşa cum nu au făcut-o nici partidele de opoziţie şi că face cel mai mult rău României.

1 afișare
Imaginea articolului Nicolăescu spune că partidele de opoziţie nu au lovit PNL aşa cum a făcut-o Băsescu

Nicolăescu spune că partidele de opoziţie nu au lovit PNL aşa cum a făcut-o Băsescu

"Să nu uităm că acest om, (Traian Băsescu - n.r.), pe care noi l-am propulsat în funcţia de preşedinte al României, a venit şi a lovit PNL cum nu l-a lovit nimeni altcineva. Nici măcar celelalte partide de opoziţie nu au lovit PNL atât de tare”, a spus Nicolăescu.

Prezent la Sfântu-Gheorghe, la Conferinţa Judeţeană a PNL Covasna, vicepreşedintele liberalilor a făcut un apel la cei prezenţi să prezinte oamenilor realitatea.

“Realitatea nu este cea care este prezentată uneori de Traian Băsescu, de Emil Boc, de o televiziune sau un ziar care sunt aservite acestei forţe iraţionale. Nimeni nu face mai mult rău României astăzi decât Traian Băsescu”, a spus Nicolăescu.

El a subliniat că, dacă România are relaţii internaţionale proaste, acestea sunt cauzate de faptul că Traian Băsescu nu îşi îndeplineşte atribuţiile de preşedinte.

“Are responsabilităţi de politică externă şi nu face nimic. De aceea plătim gaze naturale cu preţ mare, pentru că relaţia cu Rusia este proastă şi Traian Băsescu este vinovat pentru asta şi trebuie să le spunem oamenilor, fiindcă poate nu ştiu. Oamenii cred că Traian Băsescu stă acolo şi ne dă nouă sarcini, nu este adevărat, el are atribuţiile lui pe care nu şi le îndeplineşte din nefericire pentru această ţară şi pentru oamenii acestei ţări”, a afirmat Nicolăescu.

În opinia acestuia, campaniile electorale din acest an vor fi dure, PNL va fi lovit din toate părţile, iar Traian Băsescu va încerca, probabil, "să mai împovăreze pe unii la DNA".

“Altceva nu mai ştie să facă. Conduce statul poliţienesc, a pus mâna pe toate serviciile secrete, ne urmăreşte, ne face dosare şi cu asta vrea să ne sperie. Dar pe noi, cei care suntem cinstiţi şi corecţi, nu are cum să ne sperie. Alţii care pot fi şantajaţi e problema lor. Aceasta este stilul de a o conduce România”, a spus vicepreşedintele liberal.

(Serviciul AUDIO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute de vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa adresa de internet http://audio.mediafax.ro/)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici