Nicolicea: Momentul excluderii mele din PSD, ales de prostănaci şi guzgani

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat, marţi, în plen, că îşi va continua activitatea ca independent, pentru că a fost exclus din PSD "în mod nestatutar", într-un moment ales de "nişte prostănaci şi nişte guzgani", care au vrut "să-şi facă ei jocurile interne în partid".

29 afișări
Imaginea articolului Nicolicea: Momentul excluderii mele din PSD, ales de prostănaci şi guzgani

Nicolicea: Momentul excluderii mele din PSD, ales de prostănaci şi guzgani (Imagine: Mediafax Foto)

"Întrucât am fost exclus din PSD, conform regulamentului, îmi voi desfăşura activitatea ca independent. Este evident că regulamentul se aplică nu se discută. Momentul nu l-am ales eu, ci l-au ales nişte prostănaci şi nişte guzgani, care în aceste momente s-au gândit că cel mai important lucru este să dai afară cel mai vechi deputat PSD care a slujit partidul după cum ştiţi cu toţii. Au făcut acest
lucru ca s-şi facă ei jocurile interne", a precizat Nicolicea printr-o declaraţie politică, susţinută în plenul Camerei Deputaţilor.

El a arătat că a fost exclus din PSD "în mod nestatutar" şi "în lipsă", cum "nici la Partidul Comunist nu se întâmpla".

"Am fost exclus în mod nestatutar, în lipsă, nici măcar la Partidul Comunist nu se întâmpla aşa ceva pe motiv că nu sunt prostănac sau poate că sunt prea deştept. Respectivii ar fi spus că anumite acţiuni făcute de prefectul de Mehedinţi nu ar fi putut să le facă decât dacă îi spuneam eu, eu fiind singurul care puteam să stăpânesc căile legislative atât de bine", a opinat Nicolicea.

El a spus că nu are nicio legătură cu prefectul de Mehedinţi şi că alţii au făcut acest lucru. "Acoperă un fals făcut de Mircea Geoană, care a semnat că Biroul permanent, într-o anumită perioadă l-ar fi dat afară pe fratele meu. Acest lucru este un fals, Biroul nu a făcut aşa ceva, nu intră în atribuţiile lui, ci a făcut-o doar ca să servească clientela politică", a adăugat Nicolicea.

Organizaţia PSD Mehedinţi a decis pe 16 octombrie excluderea lui Eugen Nicolicea din partid. Susţinător al aripii Miron Mitrea, Eugen Nicolicea se afla în diverse conflicte cu lideri ai PSD. Conducerea PSD Mehedinţi i-a reproşat lui Nicolicea că a încercat "să saboteze" din interior conducerea partidului şi că nu s-a implicat în campania electorală la europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici