Nicuşor Dan a venit la şedinţa conducerii PNL: Ce se va întâmpla pe viitor o să vedem

  • Nicuşor Dan nu exclude intrarea în PNL, spunând, miercuri, că „ce se va întâmpla pe viitor o să vedem”.
  • Primarul ales al Capitalei participă la prima şedinţă a liberalilor, după alegerile locale.
  • Nicuşor Dan a fost întâmpinat, la sediul PNL, de premierul Ludovic Orban, preşedinte al liberalilor.
1075 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan a venit la şedinţa conducerii PNL: Ce se va întâmpla pe viitor o să vedem

Nicuşor Dan a venit la şedinţa conducerii PNL: Ce se va întâmpla pe viitor o să vedem

Nicuşor Dan a venit, miercuri, la prima şedinţă PNL după alegerile locale şi a spus că face cest gest deoarece PNL l-a susţinut în timpul alegerilor.

„Am fost invitat la şedinţa de conducere PNL şi am venit cu plăcere pentru că e un partid care m-a susţinut puternic în aceste alegeri locale. Am venit să îmi reafirm parteneriatul cu ei. Acesta este răspunsul pentru acest moment”, spus Dan.

Primarul ales al Capitalei a fost întrebat dacă exclude intrarea în PNL sau dacă i s-a propus, după câştigarea alegerilor, să intre în rândul liberalilor, iar acesta nu a exclus.

„Ce se va întâmpla în viitor o să vedem. Pentru moment o să mă concentrez pe problemele pe care le are Bucureştiul. Am venit să discut cu partenerii de la PNL”, a mai spus Dan.

Nicuşor Dan a fost întâmpinat, la sediul PNL, de premierul Ludovic Orban, preşedinte al liberalilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici