Nicuşor Dan anunţă că tramvaiele de la Astra Arad vor fi puse în circulaţie: Sunt conforme

Comisia de Recepţie a terminat evaluarea documentelor şi a decis că tramvaiele livrate de Astra Arad sunt conforme şi respectă cerinţele din caietul de sarcini, anunţă Nicuşor Dan: „În câteva zile, cele 15 tramvaie vor fi puse în circulaţie”.

825 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan anunţă că tramvaiele de la Astra Arad vor fi puse în circulaţie: Sunt conforme

Nicuşor Dan anunţă că tramvaiele de la Astra Arad vor fi puse în circulaţie: Sunt conforme

„Comisia de Recepţie a terminat evaluarea documentelor şi a decis că tramvaiele livrate de Astra Arad sunt conforme şi respectă cerinţele din caietul de sarcini. În câteva zile, cele 15 tramvaie vor fi puse în circulaţie”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a semnat în mai 2021 contractul pentru cumpărarea a 100 de noi tramvaie, cu o valoare de aproximativ 200 de milioane de euro, sumă asigurată din fonduri europene.

Edilul anunţa atunci că tramvaiele vor avea podeaua complet coborâtă, minim 5 uşi duble şi vor fi dotate cu echipament de climatizare destinat asigurării atât a aerului condiţionat, cât şi a încălzirii. De asemenea, s-a solicitat ca tramvaiele să aibă o capacitate de cel puţin 220 de călători total, din care minim 56 pe scaune, să aibă nivel de zgomot redus şi echipamente pentru validarea cardurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici