Nicuşor Dan anunţă o promenadă suspendată deasupra Dâmboviţei, între Unirii şi Izvor / Proiectul are avizele luate

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat un proiect pentru o promenadă suspendată deasupra Dâmboviţei. Proiectul are toate avizele luate şi urmează să se decidă va fi realizat de firma Primăriei sau va fi scosîn achiziţie publică.

1005 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan anunţă o promenadă suspendată deasupra Dâmboviţei, între Unirii şi Izvor / Proiectul are avizele luate

Nicuşor Dan anunţă o promenadă suspendată deasupra Dâmboviţei, între Unirii şi Izvor / Proiectul are avizele luate

Nicuşor Dan a anunţat o promenadă suspendată deasupra Dâmboviţei între Piaţa Unirii şi Podul Izvor: "Un trotuar de trei metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete"

„Vrem să facem un pietonal de-a lungul Dâmboviţei ca să punem, în sfârşit, în valoare Dâmboviţa. Vrem să mergem între Piaţa Unirii şi Podul Izvor,  cu un trotuar de trei metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete. Ne-a luat cam un an şi jumătate să luăm avizele, avem de luat o decizie, fie ieşim în achiziţie publică, fie mergem cu compania noastră, care tocmai a terminat podul de la Doamna Ghica”, a declarat Nicuşor Dan la Prima News.

Promenada ar avea un termen de execuţie între 12 şi 18 luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici