Norica Nicolai îl va da în judecată săptămâna viitoare pe Băsescu

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sâmbătă seara, la Hunedoara, că a vorbit deja cu doi avocaţi care o vor apăra în procesul pe care urmează să-l inteneteze, săptămâna viitoare, preşedintelui Traian Băsescu, după ce acesta a respins numirea sa la Ministerul Justiţiei.

2 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai îl va da în judecată săptămâna viitoare pe Băsescu

Norica Nicolai îl va da în judecată săptămâna viitoare pe Băsescu

Norica Nicolai s-a aflat, sâmbătă seara, în municipiul Hunedoara pentru lansarea candidatului liberal la alegerile locale, unde a declarat că deciziile luate de Traian Băsescu împotriva ei nu reprezintă decât o "formulă de totalitarism", iar acest gest poate crea precedente periculoase, transmite corespondentul MEDIAFAX

"Il voi da în judecată, pentru că, din punctul meu de vedere, ceea ce a făcut el nu este decât o formulă de totalitarism. Nimeni nu are dreptul să eticheteze pe cineva. Dacă Traian Băsescu a pus o etichetă pe mine, mâine poate veni oricine şi poate refuza accesul cuiva într-o funcţie publică, spunându-i că nu merită, că este imoral, că e incompetent", a declarat, sâmbătă seara, la Hunedoara, vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai..

Potrivit sursei citate, prin tot ceea ce a făcut în ultimele două luni, Traian Băsescu a arătat "că se consideră mai presus de lege".

"Este un om (Traian Băsescu - n.r.) care nu respectă nimic. Nici măcar pe sine, iar bătălia mea cu Traian Băsescu va continua", a mai spus vicepreşedintele PNL.

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că se va adresa instanţei judecătoreşti împotriva preşedintelui Băsescu, care prin afirmaţiile privind motivarea respingerii numirii sale la MJ i-a încălcat dreptul constituţional fundamental de a accede într-o funcţie publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici