Noul ministru al Tineretului, printre cei mai generoşi donatori ai PDL în 2008

Noul ministru al Tineretului şi Sportului, Luminiţa Plăcintă, a donat Partidului Democrat Liberal, la alegerile de la finele anului 2008, când a candidat pentru un post de senator, o sumă totală de aproape 72.000 lei, plasându-se din acest punct de vedere printre cei mai mari donatori ai partidului.

23 afișări
Imaginea articolului Noul ministru al Tineretului, printre cei mai generoşi donatori ai PDL în 2008

Noul ministru al Tineretului, printre cei mai generoşi donatori ai PDL în 2008

Donaţiile au fost efectuate în nume propriu la 20 octombrie 2008, în sumă de 21.933 lei, şi la 10 noiembrie 2008, cu 50.000 lei.

La alegerile de anul trecut, Luminiţa Plăcintă a obţinut un post de senator în circumscripţia din Vrancea.

Sorina Luminiţa Plăcintă a depus, marţi seară, la Palatul Cotroceni, jurământul de credinţă în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, la doar două ore după ce Monica Iacob Ridzi şi-a dat demisia din această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici