O altă demisie din PDL: Deputatul Andrei-Valentin Sava trece la PSD

Deputatul Andrei Valentin Sava şi-a depus joi adeziunea la PSD, el părăsind astfel formaţiunea democrat-liberală.

925 afișări
Imaginea articolului O altă demisie din PDL: Deputatul Andrei-Valentin Sava trece la PSD

Andrei-Valentin Sava (Imagine: cdep.ro)

Andrei Valentin Sava este deputat de Prahova.

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a declarat că Andrei Valentin Sava a depus o adeziune la PSD, fiind recomandat chiar de preşedintele PSD Victor Ponta.

Întrebat care a fost motivul pentru care Sava a părăsit PDL şi s-a îndreptat spre PSD, Duşa a spus că acesta a considerat că nu mai are ce să facă într-un "partid amorf" şi, fiind tânăr, s-a îndreptat spre un partid care are un preşedinte tânăr, cum este Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici