O declaraţie a lui Băsescu privind decizia CC, posibilă miercuri, după citirea în plenul Curţii

O declaraţie a preşedintelui suspendat Traian Băsescu cu privire la decizia luată marţi de Curtea Constituţională în legătură cu referendumul ar fi posibilă miercuri, după citirea în plenul Curţii a textului deciziei, au declarat pentru MEDIAFAX surse din staff-ul de campanie al acestuia.

913 afișări
Imaginea articolului O declaraţie a lui Băsescu privind decizia CC, posibilă miercuri, după citirea în plenul Curţii

O declaraţie a lui Băsescu privind decizia CC, posibilă miercuri, după citirea în plenul Curţii

Traian Băsescu a decis să nu aibă nicio reacţie privind decizia CC în cursul acestei zile, au mai precizat sursele menţionate.

De altfel, preşedintele suspendat nici nu a mai venit marţi la sediul său de campanie din strada Comăniţa nr.9.

Traian Băsescu a fost aşteptat, marţi, la sediul său de campanie, de câteva zeci de jurnalişti ai presei române, dar şi internaţionale pentru o eventuală declaraţie a sa privind decizia de marţi a Curţii Constituţionale cu privire la referendum.

Numărul echipelor de jurnalişti din faţa sediului de campanie al lui Băsescu a crescut rapid după ce a fost anunţată la prânz decizia Curţii Constituţionale de a nu valida referendumul din 29 iulie şi, de asemenea, a crescut şi numărul efectivelor de jandarmi. Aceştia au coborât din maşini şi gardurile folosite pentru blocarea accesului pe stradă, însă traficul nu a fost restricţionat, iar singurul incident a fost venirea pe stradă a unui protestatar anti-Băsescu, care a fugit până sub ferestrele sediului de campanie, unde a scandat cu putere câteva lozinci împotriva preşedintelui suspendat şi a Curţii Constituţionale, fiind apoi ridicat de o echipă de jandarmi.

După prânz, la sediul de campanie au venit şi câţiva simpatizanţi ai lui Băsescu. Aceştia le-au dat buchete de flori persoanelor din staff-ul de campanie al lui Băsescu.

La sediul de campanie s-au aflat, în cursul zilei, Bogdan Drăgoi, Bogdan Oprea, Bogdan Mănoiu, Sebastian Lăzăroiu şi Cristian Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici