Oajdea: Vreau să rămân în PDL, dar nu mă subordonez celor care îmi spun, fără argumente, cum să votez

Deputatul PDL Daniel Oajdea a declarat luni, înainte de şedinţa grupului democrat-liberal, că obiectivul său este să rămână în PDL, menţionând însă că nu se va subordona celor care îi dictează, fără argumente, cum să voteze.

14 afișări
Imaginea articolului Oajdea: Vreau să rămân în PDL, dar nu mă subordonez celor care îmi spun, fără argumente, cum să votez

Oajdea: Vreau să rămân în PDL, dar nu mă subordonez celor care îmi spun, fără argumente, cum să votez (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Oajdea a spus că a fost invitat să participe la discuţia cu deputaţii PDL, unde o să spună "foarte clar" că poate să facă o echipă doar "pe bază de corectitudine".

"Adică, nu cineva să-ţi dicteze şi tu să votezi. Eu votez după ce îmi este explicată decizia", a adăugat Oajdea.

El a arătat că liderii de grup, cum este şi Mircea Toader, încearcă să dicteze parlamentarilor cum să voteze. "Eu pot accepta să mi se sugereze cum să votez, dar pe bază de argument. Dacă nu mi se argumentează corect, decizia mea este să nu mă subordonez", a mai spus Oajdea.

Deputatul PDL a arătat că a muncit opt ani în partid şi nu îi este uşor să-şi părăsească colegii. "Obiectivul meu este să rămân, să duc munca mai departe", a adăugat Oajdea.

El a mai spus că oamenii din Guvern, care nu au luat măsurile necesare, trebuie să plece, menţionând în acest sens numele lui Vlădescu, Videanu şi Şeitan.

Deputaţii PDL s-au reunit luni pentru a discuta dacă şi cum ar trebui să fie sancţionaţi parlamentarii care au votat pentru moţiunea de cenzură.

La şedinţă au venit Clement Negruţ, Daniel Oajdea şi Mircia Giurgiu, însă Teo Trandafir nu participă.

Deputaţii PDL au început, luni, şedinţa de grup în care vor analiza dacă şi cum ar trebui sancţionaţi parlamentarii democrat-liberali care au votat săptămâna trecută, moţiunea de cenzură a PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici