Oamenii politici se îndemnă între ei: Încetaţi să mai folosiţi drama de la Colectiv în campanie electorală

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a făcut, miercuri, un apel la politicieni să nu mai folosească „drama cumplită” de la Colectiv în campanie electorală sau în confruntările politice şi să se abţină măcar în această zi, când se împlinesc 4 ani de la tragedie.

328 afișări
Imaginea articolului Oamenii politici se îndemnă între ei: Încetaţi să mai folosiţi drama de la Colectiv în campanie electorală

Oamenii politici se îndemnă între ei: Încetaţi să mai folosiţi drama de la Colectiv în campanie electorală

„Astăzi (miercuri - n.r.) îi comemorăm pe tinerii care au murit în urmă cu 4 ani în tragedia de la Colectiv. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Adresez tuturor oamenilor politici un apel la decenţă”, a scris Mihai Fifor, miercuri, pe Facebook.

Social-democratul le-a transmis politicienilor să nu mai folosească tragedia din club „Colectiv” în campanie.

„Încetaţi să mai folosiţi această dramă cumplită în campania electorală sau în confruntările politice, pentru a vă ataca adversarii! Măcar azi, aveti bunul simt si abţineţi-vă!”, a conchis Fifor.

Miercuri, 30 octombrie 2019, se împlinesc patru ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv. 27 de tineri au murit atunci în incendiu, iar alţi 146 au fost răniţi şi transportaţi la spitalele din Capitală.

Apoi, în săptămânile care au urmat, 37 dintre supravieţuitori au murit în unităţile spitaliceşti, iar în iulie 2017, un alt rănit din Colectiv a murit. În total, 65 de morţi.

Taguri:
fifor,
colectiv,
campanie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici