Oana Mizil: Eu şi Marian Vanghelie suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne e ruşine să recunoaştem

Deputatul PSD Oana Mizil scrie, într-o postare pe blogul său, că ea şi Marian Vanghelie alcătuiesc acum un cuplu, fiind "doi oameni care se iubesc" şi cărora nu le este ruşine să recunoască acest lucru, deşi relaţia lor va rămâne una "discretă".

850 afișări
Imaginea articolului Oana Mizil: Eu şi Marian Vanghelie suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne e ruşine să recunoaştem

Oana Mizil (Imagine: Stefan Birlodeanu/Arhiva Mediafax foto)

"Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă", scrie Oana Mizil într-o postare intitulată "Nimic altceva decât o «întâmplare» firească şi minunată".

Oana Mizil aminteşte că Marian Vanghelie a făcut public faptul că sunt împreună, iar ea îl susţine, chiar dacă a negat la un moment dat.

"Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume această relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o relaţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine. Trăim o «întâmplare» umană specială, dar atât de obişnuită, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei", relatează Oana Mizil.

Ea precizează că s-a separat de soţul său de la sfârşitul anului trecut, dar au rămas "foarte buni prieteni". "Este un om minunat, căruia îi datorez mult în devenirea mea. Va avea mereu un loc în sufletul meu", mai scrie Mizil despre soţul său.

"Ne-ar bucura, pe mine şi Marian, în egală măsură, ca presa să se ocupe mai puţin de relaţia noastră, mai ales în contextul actual. Aşadar, îi rog pe jurnalişti, pe această cale, să ne respecte intimitatea, nouă şi celor apropiaţi nouă", încheie Oana Mizil, care postează şi două fotografii în care este alături de Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marţi seară, că are o relaţie de dragoste cu deputatul PSD Oana Mizil, precizând că atât el, cât şi aceasta au încheiat relaţiile cu foştii lor parteneri de viaţă şi că se gândesc la "lucruri serioase".

Vanghelie a precizat, într-o emisiune televizată, că de un an a întrerupt relaţia cu fosta sa parteneră de viaţă, Charlotte, şi că, la rândul său, Oana Mizil nu mai este într-o relaţie cu partenerul ei de viaţă.

Edilul Sectorului 5 a explicat că s-a despărţit de Charlotte, împreună cu care a petrecut ultimii 28 de ani şi cu care are un fiu în vârstă de 18 ani, din cauza programului complicat, a stresului şi a problemelor. Vanghelie a adăugat că este de la sine înţeles că rămâne cu Charlotte într-o relaţie civilizată şi că se vor ocupa împreună de educaţia copilului lor, care studiază la Londra.

El a mai spus că, alături de Oana Mizil, se gândeşte la "lucruri serioase".

"Fiecare om când intră într-o astfel de relaţie se gandeşte la lucruri serioase. Lăsăm să vină de la sine şi... cum o vrea Dumnezeu", a afirmat Vanghelie.

El a mai spus că Oana Mizil este "un om muncitor, un om extraordinar", cu care a lucrat în campania electorală. Oana Mizil a fost aleasă deputat în circumscripţia electorală care include şi sectorul 5, al cărui primar este Vanghelie.

Oana Mizil este căsătorită, de 11 ani, cu unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Liban. Marian Vanghelie are 43 de ani, iar Oana Mizil are 36 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici